Серина преди мача с Томова: Ще играя докато Федерер не се откаже

от в 15:18 на 03.07.2018
Георги Христов

Серина Уилямс се пошегува, че ще продължи да се състезава поне докато и Роджър Федерер не спре с тениса. Бившата №1 започна с двусетова победа участието си на Уимбълдън и във втори кръг очаква първата ракета на България Виктория Томова.

"Ще играя докато Роджър не се откаже (смее се). В една и съща ситуация сме. Докато се състезава и аз ще продължавам да играя," коментира Серина по повод репликата на Федерер, че иска малките му синове да могат да пораснат достатъчно, за да си спомнят изявите му на корта.

Тя коментира и решението на Федерер да спре да работи с Nike. "И двете страни гледат как да намерят най-доброто решение за себе си. Не знам детайли. Аз продължавам да бъда състезател на Nike, а той вече работи с Uniqlo. Вярвам, че е доволен. Той направи много за Nike и оттам го оценяват. Сигурна съм, че ще стори същото и за новата си компания."

Освен всичко Серина Уилямс сподели, че е много доволна от това, че баскетболният Лос Анджелис Лейкърс са успели да привлекат ЛеБрон Джеймс. "Аз съм от Лос Анджелис и очевидно съм много развълнувана. Сърцето ми е във Флорида, обичам Маями. Чудесно е. Голяма фенка съм на ЛеБрон. Хубаво е Лейкърс да имат такъв играч."

Мачът между Серина и Томова ще бъде в сряда.

Познай мачовете от Уимбълдън и спечели билети за Финалите на ATP в Лондон


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Серина преди мача с Томова: Ще играя докато Федерер не се откаже Георги Христов
Теми:  
виктория томова | роджър федерер | серина уилямс | уимбълдън

Коментари





Следвайте ни в Facebook