Шарипова с нова история от връзката си със Саша:Това беше на Laver Cup

от в 09:26 на 05.11.2021
Диана Андреева

Бившата приятелка на Александър Зверева Олга Шарипова разказа нови подробности около тяхната връзка, в които по нейни думи е ставала жертва на домашно насилие. 

"Това се случи по време на Laver Cup. Саша ме удари в лицето. Не знаех какво трябва да направя, чувствах се безпомощна.

Като цяло, по време на връзката ни бях под психологически натиск. Той ми казваше често: "Ти изобщо си нищо, нямаш нищо. Аз имам пари и успехи. А коя си ти?"

Не можех да обсъдя това със семейството си. Те щяха да бъдат шокирани и да започнат да ми се карат ​​у дома. Винаги когато се оритвах да се скрия от него - да не му отговарям на съобщенията, да блокирам номера му, той звънеше на роднитите и приятелите ми, търсеше ме.

Но аз го обичах. Вярвах, че всичко ще се нареди, че ще успеем да се справим с това. Щом се разделихме не исках да го разследват, да вдигам шум около него, защото го обичах и исках да е добре, но сега вече съм готова да разкажа на света истината за нашите отношения.

Имам скрийншоти на чатове и снимки от хотела в Ню Йорк, когато той изхвърли багажа ми във фоайето. Предполагам, че има и записи от камерите в хотела, те също трябва да излязат на яве.", завърши Шарипова.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Шарипова с нова история от връзката си със Саша:Това беше на Laver Cup Диана Андреева
Теми:  
александър зверев | Олга Шарипова

Коментари





Следвайте ни в Facebook