Шиникова бе безкомпромисна с млада надежда на Израел и започна с успех в Дубай

от в 15:10 на 21.11.2021
Диана Андреева

Изабелла Шиникова не оправда очакванията към себе си в началото на седмицата, когато напусна турнира в Португалия още в самото му начало. Днес обаче Белла напомни за най-добрата си форма и не остави никакви шансове на своята опонентка Мика Даган Фрухтман. Втората ракета на страната ни отстъпи едва два гейма в хода на срещата и сложи край на първия си мач от надпреварата за едва 51 минути.

Опонентката на Шиникова през днешния ден се намира на 807-ата позиция и е една от най-големите надежди на изралеския тенис. 18-годишната Фрухтман постепенно просперира в световната ранглиста и през сезона многократно демонстрира възможностите си, макар и все още да не намира място в заключителните етапи на турнирите от ниво ITF.

Шиникова категорично доминираше от първата до последната точка в срещата. Българката за пореден път не блесна с висока ефективност на първи сервис, но въпреки това надигра своята опонентка и след като спелели два пъти повече точки от Фрухтман, Изабелла се класира за втори квалификационен кръг на ITF събитието в Дубай.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Шиникова бе безкомпромисна с млада надежда на Израел и започна с успех в Дубай Диана Андреева
Теми:  
wta | Български тенис | изабелла шиникова | шиникова

Коментари





Следвайте ни в Facebook