Шиникова спечели едва два гейма и напусна турнира в Италия

от в 13:09 на 03.06.2021
Диана Андреева

За разлика от останалите си колеги, Изабелла Шиникова не си взе почивка след края на квалификациите в Париж. Българката не успя да намери място в основната схема на Ролан Гарос, но това не спря устрема й и тя се отправи към Италия, където щеше да вземе участие в ITF турнир. След трудно начало, днес третата ни ракета при дамите изигра нова среща, ала този път тя бе далеч от нужното ниво и отстъпи, спечелвайки едва два гейма в хода на мача - 6:1 6:1. 

Видимо умората оказа влияние върху представянето на българката. Шиникова се придвижваше бавно по корта, а фактът, че не можеше да се нагласи добре за топката допринесе към изхода на мача. Представилката на домакините Лучия Бронзети си осигури място в 1/4-финалната фаза и продължава уверено напред без да има загубен сет до момента. 

Все пак Шиникова има повод за радост през тази седмица, тъй като по-рано бяха обявени списъците с участниците в пресявките на Уимбълдън 2021 и името й, заедно с това на Цветана Пиронкова и Виктория Томова, фигурира там. Това ще бъде четвъртия път, в който Изабелла ще се опита да намери място в основната схема на тревния Шлем. 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Шиникова спечели едва два гейма и напусна турнира в Италия Диана Андреева
Теми:  
изабелла шиникова | шиникова

Коментари





Следвайте ни в Facebook