Симона Халеп обяви кога ще се завърне на корта

от в 19:26 на 08.06.2021
Владислав Риждов

Симона Халеп трябваше да се откаже в срещата си от първия кръг на Мастърса в Рим срещу Анджелик Кербер, а впоследствие се разбра, че тя е получила разкъсване в левия си прасец, което я принуди да се откаже от участие в Откритото първенство на Франция. Преди няколко дни 29-годишната румънка публикува кадри от своя тренировка, а по-рано през днешния ден сподели във видеообръщение кога възнамерява да се завърне на корта. Ето как се обърна тя към своите почитатели във видеото, качено в социалната мрежа Twitter:

"Здравейте, имам някои добри новини, които искам да споделя с вас. Развалнувана съм да обавя, че ще взема участие в първото издание на турнира Bad Homburg Open и очаквам с нетърпение да видя всички фенове обратно на трибуните. Ще се видим скоро", завърши двукратната шампионка от Шлема.

Надпреварата Bad Homburg Open е от сериите 250, а дебютното издание на турнира ще се проведе непосредствено преди началото на Уимбълдън, където Халеп ще има възможността да защити титлата си от миналата година. 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Симона Халеп обяви кога ще се завърне на корта Владислав Риждов
Теми:  
bad homburg open | симона халеп | уимбълдън

Коментари





Следвайте ни в Facebook