Свитолина: Курникова е популярна заради визията си, а Серина - заради успехите

от в 14:02 на 08.12.2018
Калоян Пламенов

Украинската тенис звезда Елина Свитолина обяви, че според нея бившата тенисистка Анна Курникова е била популярна само заради външния си вид. В момента младата украинка е една от звездите на женския тенис и тя засегна темата с популярността и какви са ползите от нея.

Последната се отказа от тениса преди няколко години. Тя бе изключително популярна в тенис средите, но не толкова с постиженията си, колкото с красотата си. 

"Ако вземете една Анна Курникова, тя е популярна само заради нейната външност. Серина Уилямс обаче е популярна заради играта си и успехите, които е постигнала", каза Свитолина по време на последното си интервю.

"Има различна популярност в тениса, популярността и разпознаваемостта са две различни неща. Аз например имах много добри резултати през последните две години. Играя на едно постоянно ниво и поради тази причина получавам покани за силни турнири".

"Организаторите ме канят, защото знаят, че мога да достигна до финала. Точно поради тази причина съм канена и на партитата преди някои турнири. Във всеки един хотел можеш да отседнеш безплатно или да получиш голяма отстъпка".

"На няколко пъти спонсорите са ми осигурявали полет с частен самолет. Само един такъв полет струва 30 хиляди долара. Друг път пък ме карат да ходя в болници, за да се срещам с болни деца. Тенисът отнема много време и енергия. За мен е важно хората да разбират и уважават това. Дали гледам парите на мъжете? Не, това не ме интересува". 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Свитолина: Курникова е популярна заради визията си, а Серина - заради успехите Калоян Пламенов
Теми:  
анна курникова | елина свитолина | серина уилямс | тенис | тенис бг | тенис новини

Коментари





Следвайте ни в Facebook