"Знаех, че ще се оженим от първия си ден заедно": Поредна тенис двойка обяви годеж!

от в 10:29 на 11.10.2023
Калоян Соколов

Александър Шевченко и Анастасия Потапова са поредната тенис двойка, която обяви своя годеж. По-рано през годината, то също сториха Бьорн Фратанджело и Мадисън Кийс, а впоследствие те бяха последвани от Денис Шаповалов и Мириам Бьорклунд. Шевченко и Потапова са заедно от едва 10 месеца, но чувствата им явно са твърде силни, за да има това някакво значение и 22-годишните влюбени са готови да направят една от най-важните житейски стъпки, като бъдещата булка дори вече планира сватбата.

"Знаех, че ще се оженим още от първия ни ден заедно със Саша. Нямам чувството, че бързаме, защото ние сме сродни души, а освен това се познаваме, откакто сме 9-годишни. Нашите семейства напълно ни подкрепят и много рядко може да видите подобни близки отношения, каквито има той с моите родители. Не мисля, че нещо ще се промени за нас след сватбата и вече се занимавам с организацията на събитието. Вече разбрах, че планирането на сватба е по-лошо от ремонта! Всичко е приятно, но не е лесно" - споделя световната номер 27.

За младата двойка пък определено важи с пълна сила израза, че любовта дава крила, защото Шевченко неотдавна проби за пръв път сред първите 100 на света, докато Потапова преди няколко месеца достигна до рекордната си 21-ва позиция в световната ранглиста.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Anastasia Potapova/Анастасия Потапова (@anapotapovaa)


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
"Знаех, че ще се оженим от първия си ден заедно": Поредна тенис двойка обяви годеж! Калоян Соколов
Теми:  
atp | wta | александър шевченко | анастасия потапова | любопитно

Коментари





Следвайте ни в Facebook