Бивш шотландски национал: Мъри, спри да плачеш! Бъди мъж и кажи истината

от в 09:39 на 29.01.2019
Калоян Пламенов

Бившият шотландски национал по футбол Алан Бразил разкри в интервю пред Talksport, че изобщо не вярва на сълзите на Анди Мъри и призна, че според него причината да иска да прекрати кариерата си може би не е болката, която изпитва в бедрото.

Британецът обяви на пресконференция преди първия си мач на Откритото първенство на Австралия, че заради постоянната болка няма да продължи да играе тенис и през тази година ще сложи край на кариерата си.

"Поведението на Мъри със сълзите е силно преувеличено според мен. Ако иска почивка, то тогава да каже, че ще си вземе почивка от тениса. Да вземе пример от легенди като Джокович и Федерер например. Защо трябва да реве?", заяви ядосано Бразил.

"Ако страдаш от болка, която те мъчи дълго време, тогава отиваш при подходящия специалист и проблемът се решава. Не трябва обаче да се оправдаваме с болката. Всички спортисти имат проблеми с болка. Той обаче играе тенис. Дори и на тези години аз съм доста гъвкав и мога да играя".

"Всеки може да играе тенис, не може да си намира оправдания с болката. Ако искаш да бъдеш спортист, тогава не се жени и не прави деца. Когато станеш баща, тогава животът ти се променя и искаш да отделяш повече време на семейството ти. Анди просто трябва да каже, че тялото му вече не го слуша и иска да обърне внимание на фамилията си, без да драматизира със сълзи". 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Бивш шотландски национал: Мъри, спри да плачеш! Бъди мъж и кажи истината Калоян Пламенов
Теми:  
анди мъри | тенис

Коментари





Следвайте ни в Facebook