Елена Джокович: Липсва ми анонимност и лично пространство

от в 15:22 на 08.03.2020
Павел Димитров

Съпругата на сръбския тенисист Новак Джокович - Йелена, говори за популярността, която я застигна покрай звездния ѝ съпруг.

"Фактът, че си в светлината на прожекторите се възприема съвсем нормално в млада възраст. Първоначално няма от какво да се притесняваш, не мислиш какви трудности могат да произтекат от това.

След известно време обаче осъзнаваш, че нямаш достатъчно анонимност, нямаш достатъчно лично пространство, за да правиш това, което харесваш по всяко време и навсякъде. Все още се опитвам да напомня на себе си и да напомня на Новак, че трябва да бъда себе си. Понякога ме критикуват защо не използвам грим или защо не нося високи токчета през цялото време? Но реших, че предпочитам да не разочаровам себе си.

Трудно е да следиш играта и на стадиона, и у дома. Толкова усилия, енергия, желание и време е вложено във всеки мач, трябва да пожертваш толкова много. От тази гледна точка няма разлика къде ще бъдеш. Ако се замисля, предпочитам да го бъда у дома. Когато съм вкъщи със сина си и дъщеря си, гледаме мачове заедно, тъй като обичаме да правим това, можем да се отпуснем, можем да крещим, да пеем, да се смеем",  завърши изповедта си Йелена пред "Вести".


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Елена Джокович: Липсва ми анонимност и лично пространство Павел Димитров
Теми:  
новак джокович

Коментари





Следвайте ни в Facebook