Костюк: Беше ми тежко да гледам как Радукану печели Шлем, но тя ме вдъхнови

от в 16:22 на 30.10.2021
Калоян Соколов

Марта Костюк тотално разгроми Ема Радукану в срещата им от четвъртфиналите на надпреварата в Клуж. Костюк винаги е била считана за една от най-талантливите млади състезателки, но изведнъж шума около нея почти изцяло заглъхна, тъй като Ема Радукану и Лейла Феранднес оформиха изцяло тийнеджърски финал на US Open и погълнаха вниманието на тенис общността.

Украинката обаче вчера показа как с нищо не отстъпва на последната шампионка от Шлема и сподели много интересни мисли на последвалата си пресконференция, в която разказа колко се е вдъхновила от случилото се наскоро в Ню Йорк:

"Беше ми наистина тежко да гледам сериите на Ема и Лейла. Опитвам се да бъда възможно най-добрата си версия, така че имам желанието и аз да бъда на същото равнище. Нямам съмнение, че това ще се случи някога, но наистина не се почувствах добре от развитието на US Open. Същевременно се вдъхнових силно, защото повярвах във възможностите си да сторя същото. Никога не е лесно да бъдеш първи в постигането на дадено нещо, тъй като това води до допълнителна доза напрежение и съм наистина благодарна за постигнатото от двете момичета" - завърши Костюк.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Костюк: Беше ми тежко да гледам как Радукану печели Шлем, но тя ме вдъхнови Калоян Соколов
Теми:  
wta | ема радукану | интервюта | клуж | лейла фернандес | марта костюк

Коментари





Следвайте ни в Facebook