Медведев не подмина казаното от Зверев и му отвърна: Погледни първо себе си в огледалото

от в 04:03 на 15.04.2023
Мартин Петков

Украшението на Мастърса в Монте Карло през настоящата седмица безспорно към момента е 3-часовата битка между Александър Зверев и Даниил Медведев, в която олимпийският шампион на два пъти сервираше за победата, като също така имаше и два мачбола, но в крайна сметка руснакът демонстрира по-здрави нерви и се поздрави с победата. Непосредствено след края на сблъсъка им обаче германецът се изказа по крайно неприятен начин по адрес на бившия номер едно, като го нарече "един от най-нечестните играчи в света" и сподели разочарованието си от него като атлет.

Думите на Саша пък не останаха нечути от страна на бившия шампион от US Open, който след поражението си в четвъртфиналите в Княжеството от Холгер Руне, по време на своята пресконференция засегна темата с казаното от Зверев и коментира по следния начин определенията по свой адрес:

"Саша си живее в негов собствен свят. Аз вече имам около пет играчи в съблекалнята, които идват при мен и ми казват "Стегни се, Даниил, защо си толкова нечестен?" - на което руснакът иронично се усмихна и продължи - Когато Саша загуби, ние можем да намерим може би 25 негови интервюта, в които той казва доста странни неща. Отново, честно казано би било различно, ако обвиненията идваха от хора като Каспър [Рууд], не знам, примерно Андрей [Рубльов] или Карен [Хачанов], дори Диего [Шварцман], с когото имах спречкване на ATP Cup, като аз бях виновен, и вероятно той все още не ме харесва по начина, по който може би ме е харесвал преди мача ни.

И аз съжалявам, че играч като Диего, който е толкова мил и честен, се е почувствал така спрямо мен. Саша не е този човек. Той не е като Каспър, като Диего или като Андрей. Когато той каже, че някой е играл нечестно, ти си като "Добре, страхотно". Той трябва да погледне първо себе си в огледалото." - завърши Медведев в коментара си за думите по свой адрес от страна на Зверев.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Медведев не подмина казаното от Зверев и му отвърна: Погледни първо себе си в огледалото Мартин Петков
Теми:  
atp | александър зверев | даниил медведев | интервю | монте карло

Коментари





Следвайте ни в Facebook