Програмата в Чикаго: Томова излиза в опит да завоюва най-голямата титла в кариерата си!

от в 02:21 на 26.08.2023
Калоян Соколов

Виктория Томова не се беше изявявала в турнири през последния месец, но изглежда паузата се е отразила изключително благоприятно на първата ни ракета, която се класира за финала на WTA 125 турнира в Чикаго и то с победи над цели три състезателки от световния топ 100 - Ализе Корне, Камила Рахимова и Лучия Бронзети.

Така българката ще има възможност за пръв път в своята кариера да се поздрави със спечелването на толкова голям трофей, но това няма да се случи никак лесно, защото на финала я чака сблъсък с местната любимка Клеър Лу (световната номер 81), която вече има титла от подобен ранг, а освен това е постигала победа в основната схема на всяка една надпревара от Шлема.

Единствената срещу между Томова и Лу се е провела отново на твърди кортове в САЩ, като бившата номер 52 се налага на пре миналата година на старта в Индиън Уелс с крайното 7:6(2) 6:4. Финалът на състезанието в Чикаго е насрочен за днес от 20:00 часа българско време, а вие отново ще може да го проследите чрез линковете в нашия сайт.

 

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Програмата в Чикаго: Томова излиза в опит да завоюва най-голямата титла в кариерата си! Калоян Соколов
Теми:  
wta | бгтенис | виктория томова | клеър лу | програма | чикаго

Коментари





Следвайте ни в Facebook