Промяна в съперника на Кузманов: Очаква го същият опонент от вчера

от в 14:03 на 04.04.2023
Калоян Соколов

 Федерико Кория няма да излезе на корта срещу Димитър Кузманов. Двукратният ATP финалист се оттегли поради травма от участие на ATP 250 надпреварата в Маракеш. Това се случва само час преди предвидената среща между него и третата ни ракета, а французинът Юго Грение ще се възползва от ситуацията, за да заеме ролята на "щастлив губещ" и така ще премери сили с Кузманов за втори път в рамките на 24 часа.

Вчера Мико се наложи именно над топ поставения в пресявките, като не му даде нито гейм в решителния сет и така записа третия си успех над него в също толкова срещи. Това определено са чудесни новини за българина, който изглежда с всички шансове да запише дебютна ATP победа на червени кортове и по този начин да се завърне обратно в топ 200 на света.

Двубоят между Кузманов и Грение ще стартира веднага след края на мача между Николас Джари и Андреа Вавасори, които току-що изиграха първата част от техния сблъсък. При евентуален успех на родния ни представител пък ще го видим в битка с един измежду клей специалиста Роберто Карабайес Баена и петия поставен Максим Креси.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Промяна в съперника на Кузманов: Очаква го същият опонент от вчера Калоян Соколов
Теми:  
atp | бгтенис | димитър кузманов | маракеш

Коментари





Следвайте ни в Facebook