Пълен разгром на старта във Форли: Андреев "върза два геврека" за 41 минути!

от в 16:18 на 09.01.2022
Мирела Николова

Жребият за второто издание на Чаланджъра във Форли бе изключително благосклонен към Адриан Андреев, като го противопостави на 16-годишния представител на домакините Кристиан Капачи, който участва в турнира посредством предоставен "уайлдкард". Подобно на очакванията, българинът не срещна абсолютно никакви затруднения с младия си опонент и го разгроми с 6:0 6:0 на старта на пресявките. В двубой за влизане в основната схема нашият сънародник ще се изправи срещу Михаел Геертс или Франческо Пасаро.

Още от самото начало на срещата си пролича разликата в класите на двамата състезатели, а липсата на опит на италианеца определено оказа своето влияние и той така и не успяваше да се противопостави на Андреев. Софиянецът открадна дебютното подаване на съперника си, след което запази стабилността в играта си и спечелените геймове на сметката му се трупаха един след друг, а съвсем скоро броят им стана достатъчен за това откриващата част да отлети в актива на българина.

Промяна във втория сет нямаше, тъй като доминацията на Ади продължи с пълна сила. Той бе непреклонен пред плитките и лишени от мощ удари на съперника, а това му даваше отлични предпоставки да завърши с уинър. Подпомогнат и от неспирните неточности от отсрещната страна, Андреев реализира нови три пробива и задържайки всяко от своите подавания, достигна до крайната победа след само 41 минути престой на корта и без нито един загубен гейм!

 

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Пълен разгром на старта във Форли: Андреев "върза два геврека" за 41 минути! Мирела Николова
Теми:  
адриан андреев

Коментари





Следвайте ни в Facebook