Първа тренировка в Мелбърн: Григор с включване от митичния "Род Лейвър Арена"

от в 12:12 на 28.12.2021
Калоян Соколов

Вчерашният ден беляза пристигането на Григор Димитров в Австралия, където първата ни ракета ще открие новия сезон. Българинът планира да вземе участие на два турнира в град Мелбърн, като първо ще се включи на предстоящата ATP 250 надпревара, а впоследствие му предстои да играе и на Аустрелиън Оупън.

Родният ни представител вече се готви усърдно за предизвикателствата пред себе си и днес проведе първа тренировка на митичния централен корт "Род Лейвър Арена", което веднага беше отбелязано от медийните канали на Откртитото първенство на Австралия. Самият Димитров направи включване от мястото на събитието, поздравявайки всички хора и сподели колко е щастлив от факта, че отново се намира в красивия Мелбърн и има възможност пак да стъпи на тази невероятна тенис арена.

Припомняме ви, че Григор изигра може би най-запомнящия си се мач в своята кариера на същото място, когато отстъпи в епична полуфинална битка на Рафаел Надал през 2017-а година. Двамата играчи пък отново могат да премерят сили съвсем скоро, защото 20-кратният шампион от шлема ще открие кампанията си на същото събитие.

ATP 250 турнирът в Мелбърн ще се проведе между 3 и 9 януари и именно испанецът е водач на основната схема, докато Гришо към момента се очаква да бъде поставен под номер три.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Първа тренировка в Мелбърн: Григор с включване от митичния "Род Лейвър Арена" Калоян Соколов
Теми:  
atp | Аустрелиън Оупън | бгтенис | григор димитров | рафаел надал | род лейвър арена

Коментари





Следвайте ни в Facebook