Стана ясно кога Григор Димитров и Виктория Томова ще дебютират на тазгодишния US Open

от в 11:04 на 26.08.2023
Калоян Соколов

Григор Димитров и Виктория Томова ще открият във вторник своето участие на US Open. Това стана ясно, след като организаторите публикуваха програмата за откриващия ден на турнира, от която се разбра, че в понеделник ни предстои да гледаме двубоите от долната част на схемата при мъжете и горната част на схемата при дамите.

Така родните ни представители ще излязат на корта във втория ден от състезанието, защото жребият ги разпредели в другите две възможни половини, като тепърва ще разберем началните часове на техните двубои.

Припомняме ви, че Димитров е бивш 1/2-финалист в Ню Йорк, докато Томова никога не е печелила мач в основната схема на Откритото първенство на САЩ, но сега наглед е назрял точният момент, имайки предвид страхотната форма, която демонстрира Вики през тази седмица на WTA 125 турнира в Чикаго, където достигна до финала и днес ще се изправи срещу Клеър Лу (световна номер 80) в спор за трофея.

Припомняме ви, че Григор ще премери сили с Алекс Молчан (световен номер 117) на старта на US Open, а първата ни ракета при дамите има трудната задача да се справи със съпротивата на местната представителка Пейтън Стърнс (световна номер 58).

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Стана ясно кога Григор Димитров и Виктория Томова ще дебютират на тазгодишния US Open Калоян Соколов
Теми:  
atp | wta | бгтенис | виктория томова | григор димитров | програма

Коментари





Следвайте ни в Facebook