Точката на деня: Григор открадна шоуто със светкавични рефлекси в близост до мрежата (видео)

от в 13:06 на 10.10.2023
Калоян Соколов

Григор Димитров имаше тежката задача през вчерашния ден да премери сили с Карен Хачанов, който само преди две седмици завоюва титлата на надпреварата в Жухай и без съмнение се намираше в отлична форма. Същото обаче можеше да се каже и за нашата първа ракета, което доведе до истинско зрелище на зрителите и те се насладиха на един изключително висококачествен сблъсък.

В крайна сметка нашият сънародник се оказа малко по-устойчив във финалната фаза и на двата сета, за да продължи напред към 1/8-финалите в Шанхай, като и този път остави след себе си множество страхотни отигравания. Вероятно най-впечатляващо обаче беше волето в тайбрека, с чиято помощ българинът излезе напред с 5:4 в точките.

Тогава Григор пласира отличен сервис и реши да атакува мрежата, но ъпроучът му не беше достатъчно добър и Хачанов получи отлична възможност да пласира минаващ удар, само че родният ни предсавител показа феноменални реакции и запази топката в игра, а второто му воле остави без отговор бившия номер осем и изигра важна роля за спечелването на откриващия сет от страна на топ тенисиста ни.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Точката на деня: Григор открадна шоуто със светкавични рефлекси в близост до мрежата (видео) Калоян Соколов
Теми:  
atp | бгтенис | видео | григор димитров | карен хачанов | шанхай

Коментари





Следвайте ни в Facebook