"Това не е футболен стадион": Де Минор "поздрави" френските феновете със среден пръст на сбогуване

от в 10:48 на 19.04.2024
Калоян Соколов

От победа над Рафаел Надал до отпадането в мач срещу тийнейджъра Артур Фис - Алекс Де Минор извървя този път в рамките на 24 часа по време на надпреварата в Барселона. Австралиецът се държа изключително уважително на централния корт "Pista Rafael Nadal" и местните привърженици дори го изпратиха с аплодисменти от корта, след като самият световен номер 11 стана прав на крака и започна да ръкопляска, когато Матадора се сбогува с публиката.

Изглежда обаче френските фенове са способни да лазят доста повече по нервите на Де Минор, отколкото испанските такива и той не беше никак щастлив от поведението на агитката на Фис. Привържениците на тийнейджъра са изключително шумни още от началото на турнира и създават невероятна атмофера в досегашните му мачове, които неизменно бяха поставяни на втория по големина корт и определено австралиецът не се приспособи по най-добрия начин към новата за него ситуация, отстъпвайки със 5:7 2:6.

Четвъртият поставен изпита особено раздразнение, когато французите аплодираха двойната му грешка за приключването на първия сет, а накрая не им остана длъжен, като им показа среден пръст при напускането си на корта и заяви на групата от фенове, че не се намират на футболен стадион и са били изключително неуважителни спрямо него.

Това разказва един от самите привърженици, който потвърди своята история с видеоматериал, но категорично отказа да приеме обвиненията на Де Минор към него и останалите му сънародници, изтъквайки как в Австралия положението е 10 пъти по-нетърпимо и пияните зрители са на всеки ъгъл, докато подкрепата към Фис е била съвсем умерена и не е преминавала границите на добрия тон.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
"Това не е футболен стадион": Де Минор "поздрави" френските феновете със среден пръст на сбогуване Калоян Соколов
Теми:  
atp | алекс де минор | артур фис | любопитно

Коментари





Следвайте ни в Facebook