Чорич не срещна проблеми срещу контузения Кирьос и е във финалната осмица

от в 04:15 на 05.02.2021
Калоян Соколов

Борна Чорич срещу Ник Кирьос определено беше срещата, която привличаше най-много внимание в осминафиналната фаза на Murray River Open, но очакванията не бяха оправдани, тъй като австралиецът имаше сериозни проблеми в областта на лявото си коляно и не можа да покаже най-доброто от себе си, което помогна на четвъртия поставен, за да надделее с 6:3 6:4 и да си гарантира сблъсък с Дан Еванс във фазата на четвъртфиналите.

Двамата сервираха отлично през първите пет гейма, само че Кирьос прекали с риска при вторите си подавания и предаде подаването си с двойна грешка. Оттам насетне Чорич беше безкомпромисен на собствен начален удар и поведе в отделните части.

Местният представител пък повика физиотерапевт и определено не се чувстваше добре, като губеше всяка една по-дълга размяна и се крепеше в резулатата само заради мощните си сервиси. Все пак Ник се пропука при 4:4, а това го изкара извън нерви и той строши своята ракета, което доведе до наказателна точка и скоро хърватинът затвори двубоя в полза.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Чорич не срещна проблеми срещу контузения Кирьос и е във финалната осмица Калоян Соколов
Теми:  
Murray River Open | борнан чорич | Ник Кирьос

Коментари





Следвайте ни в Facebook