Дел Потро прекъсна серията на Опелка и е на четвъртфинал в Делрей Бийч (видео)

от в 08:21 на 22.02.2019
Калоян Пламенов

Хуан Мартин Дел Потро продължава със силното си представяне след завръщането си от контузия. Той победи без проблеми намиращия се във фантастична форма американец Рейли Опелка и така се класира за 1/4-финалите на турнира от ATP 250 в Делрей Бийч.

Интересно е да се отбележи, че преди този мач янкито бе в серия от шест поредни победи в тура, след като преди участието си на този турнир спечели надпреварата в Ню Йорк.

Това бе и първа среща между двамата, а аржентинецът ще спори за място на 1/2-финалите с друг представител на домакините в лицето на Макензи МакДоналд, който от своя страна успя да елиминира испанския ветеран Гилермо Гарсия-Лопес след 7:5, 6:4.

Срещата на Дел По с младия гигант Опелка иначе продължи час и 14 минути. 

В първия сет всичко бе решено след един единствен пробив в третия гейм, който аржентинецът успя да запази като преднина до самия край на частта и така поведе със сет аванс в резултата.

Във втория сет отново един пробив бе ключов, а този път той падна в предпоследния девети гейм. След това Кулата от Тандил си взе подаването на нула и така подпечата крайния си успех в мача. 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Дел Потро прекъсна серията на Опелка и е на четвъртфинал в Делрей Бийч (видео) Калоян Пламенов
Теми:  
рейли опелка | тенис турнир в делрей бийч | хуан мартин дел потро

Коментари





Следвайте ни в Facebook