Готови за излитане: Джокович с виртуозно отиграване от положение на шпагат (видео)

от в 07:37 на 06.07.2022
Калоян Соколов

Новак Джокович беше принуден да прави обрат от 0:2 сета във вчерашния ден, след като младият Яникер Синер демонстрира най-доброто от безспорните си качества и изглеждаше, че е способен да сътвори сензацията. Топ поставеният обаче за пореден пък доказа, че никога не трябва да бъде отписван и за трети път в кариерата си навакса дефицит от две части на Уимбълдън.

Сърбинът изцяло заличи колебливото си начало с напредването на мача и в края просто не можеше да пропусне удар. Потвърждение на моите думи е разиграването, с което Ноле получи възможност да пробие за 5:2 в решителния сет и да сервира за мача. В него видяхме как Синер пласира отличен форхенд по диагонала и тръгва към мрежата, но 20-кратният шампион показа прочутата си гъвкавост и пласира фамозен минаващ удар от бекхенд, макар че трябваше да направи полу-шпагат, за да до достигне до топката.

Самият Ноле определено се наслади на изпълнението си, като впоследствие легна на корта и разпери ръцете си във въздуха, докато приемаше бурните овации на публиката.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Готови за излитане: Джокович с виртуозно отиграване от положение на шпагат (видео) Калоян Соколов
Теми:  
atp | видео | любопитно | новак джокович | уимбълдън 2022

Коментари





Следвайте ни в Facebook