Сензация: Джокович не взе сет срещу германец в Индиън Уелс (видео)

от в 01:52 на 13.03.2019
Георги Христов

Новак Джокович отпадна от АТР Мастърс 1000 в Индиън Уелс още преди осминафиналите. 35-годишният Филип Колшрайбер постигна първата си победа над действащ №1 след 6:4, 6:4 и поднесе голямата изненада в надпреварата дотук. За германеца това е втори успех над Ноле в десет мача помежду им.

Джокович бе изключително нервен и допусна цели 27 непредизвикани грешки за тези 20 гейма и час и 38 минути на корта. "Това е много специален момент. Голямо удоволствие е да играеш срещу топ играчите, независимо че в повечето случаи те побеждават. Това е повече от изумителна победа срещу Джокович, който е №1," заяви Колшрайбер, който бе в серия от три поредни загуби преди Индиън Уелс.

Предишният голям успех на Колшрайбер на Новак бе не къде да е, а на "Ролан Гарос" 2009. Общо в кариерата си Филип има 25 победи срещу топ 10 опоненти, а първата датира от преди 15 години в Дубай над Райнер Шутлер.

В следващата фаза 39-ият в ранглистата Колшрайбер очаква Гаел Монфис. Дотук французинът е спечелил 13 от 15 мача помежду им.

Осминафиналите в горната половина на схемата:
Колшрайбер - Монфис
Карлович - Тийм

Щруф - Раонич
Нишиока - Кечманович


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Сензация: Джокович не взе сет срещу германец в Индиън Уелс (видео) Георги Христов
Теми:  
индиън уелс | новак джокович | тенис | тенис новини | тенис турнир в индиън уелс | филип колшрайбер

Коментари





Следвайте ни в Facebook