Синер пред ATP: Трофеят от София заема специално място в дома ми

от в 18:29 на 28.09.2021
Диана Андреева

Яник Синер спечели своята дебютна ATP титла в София през миналия сезон. През 2020 очакванията към младия италианец може и да не са били толкова големи, но в момента той е най-високо класираният състезател на Sofia Open и всички погледи са насочени именно към него. Как е запомнил Синер столицата ни и какво според него му предстои на тазгодишното издание, можете да прочетете в краткото интервю, което той даде по-рано през днешния ден пред ATP:

"Надявам се в София отново да има публика, тъй като това много ми помогна през миналата година. Мястото, на което си спечелил първия си турнир, винаги е специално за теб, и затова много се радвам да бъда отново тук. Страхотно е, през 2020 изживях невероятни емоции. Сега обаче ситуацията е различна. Тук съм, за да защитавам титлата, а за да го направя, ще трябва да извървя дълъг и труден път.

Купата от миналогодишния турнир е в дома ми в Монако. Отредил съм ѝ специално място. Когато вляза в апартамента си и погледна наляво, тя е първото нещо, което виждам. Чудесно е да се прибирам и да виждам трофеи, а първият в кариерата ми винаги ще бъде много специален за мен." - завърши Синер.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Синер пред ATP: Трофеят от София заема специално място в дома ми Диана Андреева
Теми:  
atp | sofia open | яник синер

Коментари





Следвайте ни в Facebook