Зверев: Нямах сили, имам сериозни стомашни проблеми и не бях ял от 24 часа

от в 09:16 на 08.07.2018
Калоян Пламенов

Александър Зверев призна след загубата си срещу Ернест Гулбис, че има сериозни стомашни проблеми и не е ял в последните 24 часа по време на интервюто си непосредствено след мача между двамата от Уимбълдън.

Германецът загуби първия сет, но съумя да спечели втория и третия. След това той наистина сякаш загуби сили на корта и неговият противник го надви убедително в четвъртия и петия сет, за да направи сензационния обрат факт. Оказа се обаче, че за колебливата игра на младока има причина.

"Имах стомашни проблеми и вероятно поради тази причина усещах голяма умора на корта. Не бях ял повече от 24 часа преди мача. Всъщност мисля, че не играх изобщо толкова зле, докато не дойде умората. В средата на четвъртия сет просто нямах никакви сили", призна германецът.

"Нямаше как да се противопоставя на противника. Много ме е яд. Мислех си, че след като спечелих третия сет след обрат ще стигна до крайния успех, но нещата не се развиха по този начин за мен".

"Ще се върна обаче по-силен и ще направя всичко по силите си, за да се подготвя добре за сезона на твърди кортове. Гулбис е опитен съперник и видя, че имам проблем, и се възползва от това. Пожелавам му успех. Той играе наистина добър тенис". 

Познай мачовете от Уимбълдън и спечели билети за Финалите на ATP в Лондон


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

 

Оцени тази статия:
Зверев: Нямах сили, имам сериозни стомашни проблеми и не бях ял от 24 часа Калоян Пламенов
Теми:  
александър зверев | ернест гулбис | открито първенство на великобритания | уимбълдън

Коментари





Следвайте ни в Facebook