Джокович скастри остро организаторите на US Open

от в 14:10 на 06.06.2020
Калоян Пламенов

Новак Джокович се изказа доста остро към организаторите на US Open и даде да се разбере, че изобщо не харесва условията за провеждане на турнира, които те предлагат.

"Имах телефонен разговор с лидерите на тениса. Говорихме основно за продължаването на сезона и главно за US Open. Турнирът трябва да започне в края на август, но все още има голяма несигурност. Условията, които организаторите ни предлагат, са просто екстремни. Знам, че не бива да говоря за това, но все пак...Ще трябва да бъдем в хотели разположени в близост до летището и да се подлагаме на тестове за коронавирус по два пъти или дори три пъти седмично. Няма да можем да отидем дори до Манхатън", коментира Джокера.

"В самия комплекс можем да бъдем придружавани само от един човек. Това е просто невъзможно. Имайте предвид, че ние имаме треньори, физиотерапевт, кондиционен треньор и други хора от екипа от които имаме нужда. Всичко изглежда много сложно. Да, ясно е, че има доста ограничения в Щатите и организаторите се опитват да проведат турнира, но тези условия са невъзможни".


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Джокович скастри остро организаторите на US Open Калоян Пламенов
Теми:  
us open | новак джокович

Коментари





Следвайте ни в Facebook