Като две капки вода: Джокович имитира Надал в новооткрития си тенис център (видео)

от в 12:50 на 14.07.2022
Мирела Николова

Новак Джокович е сред тенисистите, които никога не пропускат възможност да покажат своето чувство за хумор. Сърбинът е известен с имитациите си на редица състезатели, сред които са и имена като Мария Шарапова и Роджър Федерер, а през вчерашния ден той отново влезе в ролята си на шоумен, имитирайки Рафаел Надал и характерните за него навици преди изпълнение на начален удар.

В неделя доскорошният №1 триумфира на Уимбълдън за седми път в кариерата си и завоюва своята 21-ва титла от Големия шлем, след което още на следващия ден се отправи към родния си Белград. Ден по-късно пък Ноле пристигна в босненския курортен град Високо, където вчера откри своя нов тенис център. 

Самият Джокович присъстваше на церемонията по откриването, като също така изигра демонстративен двубой с хърватина Иван Додиг, словенеца Аляж Бедене и босненеца Алдин Сеткич. Междувременно, 21-кратният шампион от Шлема реши да разнообрази събитието и да направи имитация на своя треньор Горан Иванишевич, последвана от такава на Рафаел Надал, която бе незабавно разпозната от присъстващите фенове. 

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Като две капки вода: Джокович имитира Надал в новооткрития си тенис център (видео) Мирела Николова
Теми:  
atp | любопитно | новак джокович | рафаел надал

Коментари





Следвайте ни в Facebook